Image

Fellesgudstjeneste med Loren Cunningham – Søndag 2. juni på Fredheim Arena

banner-til-fb

 

 

 

 

Grunnlegger av Youth With A Mission (YWAM), Loren Cunningham, besøker Norge i juni. Han skal tale i fem forskjellige byer. Med sitt arbeid i 190 land og 20.000 fulltidsarbeidere fra 204 land, er Youth With A Mission en av verdens største misjonsorganisasjon.

Loren-Cunningham_0108_edit-300x200Grunnlegger av Youth With A Mission, Loren Cunningham, besøker Norge i juni. Dette gir en sjelden mulighet til å høre en av verdens mest kjente misjonsledere forkynne. I begynnelsen av juni arrangerer Ungdom i Oppdrag en to uker lang ledertrening på Grimerud Gård.

Her skal Loren og Darlene Cunningham undervise unge ledere fra hele Europa. I den forbindelse har Loren Cunningham uttrykt et ønske om å besøke norske byer, for å dele fra sine erfaringer og gi ferske oppdateringer fra det som skjer i rundt om i verden.

Hvor og når?

1. juni kl 19.30 Fredheim Arena, Sandnes.

2. juni kl 11.00 på Fredheim Arena

Fellesgudstjeneste på Fredheim Arena Arr. Ungdom i Oppdrag sammen med Fredheim Arena, Kristkirken Sola og Sandnes Baptistmenighet

Eget barnemøte med Jarle Waldemar

Denne søndagen blir det IKKE Gudstjeneste i Baptistkirken på Hana