Image

Bli med på søndagsskolens sommeravslutning på Tveit – Søndag 26. mai

Søndagsskolefest for alle generasjoner, 26. mai

Tveit_sskole_annonse

En av våre gode tradisjoner i Sandnes Baptistmenighet er søndagsskolens sommeravslutning på Tveit Grendahus. Her samles vi på tvers av alle generasjoner, til sang, andakt, lek, konkurranser og fellesskap.

Vi har bestilt godvær. Dersom leveringen av godværet skulle bli forsinket er det godt med plass under tak både inne og ute på Tveit.

Vi håper at flest mulig vil benytte anledningen til å ha fellesskap på tvers av generasjonene og ferie ett år med fantastisk innsats i Baptistkirkens søndagsskole. Dersom du er usikker på hvordan du finner fram til Tveit kan du møte opp på parkeringsplassen ved baptistkirken kl 10:35 så vil noen vise deg veien ut.