Image

Dagen i dag er Guds mulighet for deg

Er du som meg, så hender det en gang i blant at du velger å utsette framfor å handle. Og det er for så vidt greit nok det. Det er mange gode grunner til å utsette. Vi som nordmenn, og som rogalendinger spesielt, er ikke bortskjemt med for mye godt sommervær. Så når sola først kommer synes jeg godt vi kan unne oss å nye disse minuttene i fulle drag.

I Paulus brev til korinterne, kapittel 2 og vers 6 skriver han:
”Jeg bønnhørte deg i rette tid og hjalp deg på frelsens dag. Se, nå er den rette tid, nå er frelsens dag!”

Det finnes noen ting som det ikke er verdt å utsette
Guds nåde er ny og tilgjengelig hver dag og viktigst av alt i dag. Nå er frelsens dag, det er ikke vits i å utsette det, Gud er klar til å gi oss av sine uendelige nåde. Også vi som allerede tror på Jesus og har tatt imot frelsen, trenger å bli bevisst på at dagen i dag er Guds gave til oss.

Fortid og fremtid
Vi ønsker å være tjenere for Gud, vi ønsker å finne Guds vilje for oss og våre liv. Problemet er at vi ofte ender opp med å leve i fortidens minner eller strekke oss etter framtidens drømmer. Sannheten er at det vi har mest kontroll over er her og nå!

Vi skal ikke bruke all energi på å vente på at omstendighetene skal bli bedre, eller på noe stort og underfullt som Gud skal sende en gang i fremtiden. Nå er den rette tid! La oss bestemme oss for å gripe nåtiden og spør Gud; hva er din vilje for meg i dag? Bibelen forteller at Gud har skapt oss til gode gjerninger som han har gjort klar for oss.

Guds vilje i dag
Se etter Guds muligheter for deg i dag. Se etter hva Gud vil gi deg av nåde i dag, hva han vil sette deg fri fra i dag, og hva han vil at du skal gjøre for ham i dag. Den beste måten å leve i Guds vilje i morgen, er å gi inn i hans vilje i dag.

Dagen i dag er Guds mulighet for deg, ta imot den med åpne armer!