Image

Misjonsmarkedet ble en suksess!

Lørdag 24. april var det stort misjonsmarked i Baptistkirken. Det var konsert med familiekoret, loppemarked, salg av diverse produkter, leker og god mat.

Allerede en time før vi åpnet begynte det å samle seg folk som ville sikre seg de beste loppene, og når klokken slo tolv braket det løs.

Det var en nydelig vårdag, som gav et godt utbytte til to gode formål. Caminul Felix, familielandsbyer i Romania, som gir gatebarn en trygg og verdig oppvekst. Og Det Norske Baptistsamfunns arbeid i Thailand.

Auksjonen, loppemarkedet og matsalget gav et overskudd på 25.000,- kroner. Vi takker alle som var med på å gjøre dette til en flott dag for både store og små, og bidrog med midler til to viktige formål. Her er noen flere glimt av det som skjedde utenfor Baptistkirken denne dagen.

(Noen ofret mer enn penger for misjonen..)
(Familiekoret hadde en minikonsert..)
(Morro for store og små..)