Image

Konsert med Felix Group

Lørdag 6. februar kl 17:00 i Baptistkirken på Hana.

Dette er representanter for Caminul Felix Familiebyer. Et arbeid som gir gatebarn i Romania muligheten til en ny og god start på livet. De besøker området sammen med sangevangelist Lennart Larsson.

Mange barn blir reddet fra gaten og fortvilelse. Med støtte fra Norge og Sverige er hundretall barn blitt reddet og lever i nye familier.Tirsdag 24. februar kl 19:30 i Baptistkirken på Hana.

caminul1

Dette er representanter for Caminul Felix Familiebyer. Et arbeid som gir gatebarn i Romania muligheten til en ny og god start på livet.

Mange barn blir reddet fra gaten og fortvilelse. Med støtte fra Norge og Sverige er hundretall barn blitt reddet og lever i nye familier.

“Caminul Felix Familiebyer” heter et fremgangsrikt arbeid. Det betyder “Lyckligt Hem”. To byer med 6 og henholdsvis 10 hjem ligger i Romania i byen Oradea.  Barna samles, når de er små, sammen fra gaten, statlige svagt stilte institusjoner og sykehus.  Fortsatt finnes omtrent 50.000 barn som er forlatte i Romania. Insatsene fra stat og frivillige organisasjoner har minket tallet på forlatte barn drastisk, men alikevel finnes 60.000 barn som fortsatt lever overgitt til seg selv.  Enda mer oppsiktsvekkende er at det finnes nermere et hundre millioner forlatte barn i verden.
Disse barna blir behandlet som dyr og får hard medfart av den holdning, som samfunnet har imot dem. De fleste sluter sine liv unge som kriminelle på gaten och i prostitusjon.

Caminul Felix har i løpet av 15 år bygget opp mange hjem i Romania og Thailand, og vil i fremtiden gjøre alt som de makter for å nå mange flere barn og land. Barn trenger en mamma og en pappa og et hjem. En gruppe fra Caminul Felisx Familiebyer reiser rundt i februar – mars i Norge og forteller om underet i sine liv
Et barn på gaten är et tapt barn.  Det kan bli reddet, og det er familien med en omgivelse av kjærlighet, som vil ge barnet de resurser, som skal bære dem igjennom livet.

“Caminul Felix Familiebyer” heter et fremgangsrikt arbeid. Det betyder “Lyckligt Hem”. To byer med 6 og henholdsvis 10 hjem ligger i Romania i byen Oradea.  Barna samles, når de er små, sammen fra gaten, statlige svagt stilte institusjoner og sykehus.  Fortsatt finnes omtrent 50.000 barn som er forlatte i Romania. Insatsene fra stat og frivillige organisasjoner har minket tallet på forlatte barn drastisk, men alikevel finnes 60.000 barn som fortsatt lever overgitt til seg selv.  Enda mer oppsiktsvekkende er at det finnes nermere et hundre millioner forlatte barn i verden.
Disse barna blir behandlet som dyr og får hard medfart av den holdning, som samfunnet har imot dem. De fleste sluter sine liv unge som kriminelle på gaten och i prostitusjon.

Caminul Felix har i løpet av 15 år bygget opp mange hjem i Romania og Thailand, og vil i fremtiden gjøre alt som de makter for å nå mange flere barn og land. Barn trenger en mamma og en pappa og et hjem. En gruppe fra Caminul Felisx Familiebyer reiser rundt i februar – mars i Norge og forteller om underet i sine liv
Et barn på gaten är et tapt barn.  Det kan bli reddet, og det er familien med en omgivelse av kjærlighet, som vil ge barnet de resurser, som skal bære dem igjennom livet.