Image

Minikonsert med Familiekoret

famkor1Det var en forventningsfull bukett med barn og mødre som gjorde seg klar til sin første offentlige opptreden med familiekoret i Baptistkirka. Under Ledelse av Ruth Bråtveit, har de øvd inn fem sanger denne våren. Og onsdag 13 mai, fikk de anledning til å fremføre disse.

Som seg hør og bør i et kor med mange små barn, var det visse konsentrasjonvansker for noen av dem og kordeltakere befant seg både på scenen og i salen iløpet av opptredenen. Det var en flott opptreden, til stor glede for søsken, foreldre og besteforeldre som hadde funnet veien til denne minikonserten i Baptistkirka. Etterpå var det mengder av nydelige kaker, saft og kaffe til både artister og publikum.

famkor3

Koret har nå tatt sommerferie fra øvelsene sine, men starter opp igjen til høsten. Det er enda rom for flere sangere, og dette er et kor for alle som vil. Barn, foreldre, besteforeldre eller sangfugler generelt.

Klikk her for å gå til Familiekorets hjemmeside for å se når øvelsene starter opp igjen.